Hoppa till innehåll

Fmovies streamingtjänst online

Fmovies är till för dig som vill se filmer gratis online. Tjänsten har massor av nya filmer, serier och massa annat skoj för barn. Med Fmovies kan du se på tusentals olika filmer direkt i din webbläsare på datorn. Allt du behöver ha är en internetanslutning, och sedan kan du se på film gratis!

Nedan har vi samlat all information om Fmovies som du kan tänkas behöva, innan du börjar använda den för att se på film!

fmovies

Vad är Fmovies?

Fmovies är en tjänst som du som vill se på gratis nya filmer på nätet kan använda. I mångt och mycket påminner den om flera andra liknande stänster så som DreamfilmSwefilmerPopcorn Time och StreamTajm. Det alla dessa har gemensamt med Fmovies är att dem är så kallade pirat streaming tjänster, vilket i korthet betyder att dem låter sina användare se på filmer helt gratis på nätet.

Naturligtvis är detta inte lagligt, då man i första hand använder sig utav piratkopierat material som man har kommit över. För användaren kan detta först verka vara bra, men man riskerar också att åka på enorma skadestånds anspråk om man blir på kommen. Vi rekommenderar därför alla att alltid använda sig utav en VPN, som på ett knapptryck ser till att dölja din identitet.

Är Fmovies säkert att använda?

Fmovies är som så många andra tjänster utav detta slag olaglig, och medför en risk för enorma skadestånd om man blir påkommen. När Fmovies en gång i tiden startade så fanns inte nog bra regleringar kring livestream tjänster, och det kunde användas lite hur som helst. Främsta anledningen var att man inte gjorde en kopia av upphovsrättsskyddat material, vilket då varande lager täckte. Idag har dock nya regler kommit, och ett stort antal hemsidor har åkt dit för att distribuera på det viset som fmovies gör!

Våran rekommendation är att du alltid ska använda dig av en VPN när du använder tjänster som Fmovies. Med en VPN-tjänst som NordVPN kan du sopa undan alla spår efter dig, och i praktiken vara anonym på nätet när du kollar på filmer och laddar ned programvara.

Fmovies alternativ?

Fmovies har flera alternativ till sig, men kanske främsta av dessa är något som kallas för IPTV. Denna tjänst till skillnad från Fmovies kostar dock några hundralappar per år, men å andra sidan får du ett film arkiv på 10 tusentals filmer i tillgång. Utöver detta får du också vanliga tv-kanaler från hela världen, och då inkluderas också alla sport, film och serie kanaler. Du både sparar pengar på det, och du får mycket mer kanaler och filmer genom att säga upp ditt gamla tv-paket och byta till IPTV.