Hoppa till innehåll

PopCorn Time

PopCorn Time har länge varit ett självklart alternativ för alla som vill se på gratis filmer på nätet, men vi kommer att visa dig för och nackdelar med PopCorn time. Det finns nämligen både bättre och säkrare tjänster att använda idag för att se på nya filmer via nätet idag. Se hela guiden nedan!

Skrolla ned för att se hela våran guide i hur du använder PopCorn time eller alternativ till det via internet år 2021!

Popcorn-time

Vad är PopCorn Time?

PopCorn Time är precis som DreamFilm, SweFilmerFmovies och Streamtajm en tjänst du kan använda för att se på gratis filmer via internet. Med andra ord en olaglig tjänst som använder sig av copyright skyddat material som den låter andra att titta på. Denna typ av tjänster var otroligt populära i början av 2010 talet, men med tiden har allt fler gått över till IPTV istället. Anledningen är att myndigheter har stängt ner det flesta tjänsterna det senaste åren, och att många copy cats har poppat upp med farliga och skadliga koder på sig.

Alternativen till PopCorn time har helt enkelt blivit bättre än PopCorn Time, vilket har gjort att många har gått över helt enkelt. Dessutom har tjänster som IPTV gått ner ordentligt i pris idag, och du kan få ett IPTV-abonnamang för ca 200 kr idag. Då får du både fler filmer, alla tv kanaler och en mycket bättre kvalitet på streamingen. Och om det inte vore nog så är alternativen till PopCorn Time betydligt säkrare att använda numera.

Alternativ till PopCorn time?

PopCorn Time har många alternativ som vi redan har varit inne på, men frågan är bara om dem är bättre? Vi tycker inte att tjänster som dreamFilm och liknande är bättre, utan snarare lika dåliga. Ett betydligt bättre alternativ är idag IPTV, som är en nyare teknik för att se på filmer och tv-kanaler via stream på nätet. Vist så är IPTV inte helt gratis, men det kostar dig bara ca 500 kr per år med en IPTV tjänst + VPN för något som är betydligt bättre än PopCorn Time.

Så ska du gå över till något annat som också är bättre, så är det naturligtvis IPTV du ska ta dig en titt på. Det andra alternativen till PopCorn Time är antingen samma, eller i värsta fall sämre. Det flesta av dessa tjänster som är 100% gratis, spammar bara ihjäl dig med massa reklam. Oftast är dessa hemsidor också fyllda med massvis av virus. Så gratis kan i slutändan kosta dig mycket mera än du hade tänkt dig!

Är PopCorn Time lagligt?

PopCorn time är inte lagligt, och är precis som alla det andra tjänsterna vi skriver om på denna hemsidan helt olagliga. Du riskerar att åka ditt och böta betydande belopp om du skulle bli påkommen, vilket en del andra redan tyvärr fått befara. Vi rekommenderar alla att använda sig utav en anonymitetstjänst som NordVPN för att inte lämna några spår efter dig. Läs mer om hur en VPN fungerar på VPN tjänstens hemsida.