Hoppa till innehåll

DEN BÄSTA VPN TJÄNSTEN 2020

När det kommer till vilken som är den bästa VPN tjänsten, så står det ganska klart för alla som använder IPTV att det är NordVPN som gäller. Men faktum är att nästan alla bäst i test över hela världen vinner NordVPN, och detta beror naturligtvis på att det är VPN-tjänsten som fungerar överallt. Av samma anledning som vi anser att detta är bäst VPN tjänst, anser också Japaner det.

Det som gör att vart man än kommer i världen och NordVPN anses vara bästa VPN, är att dem har servers överallt. Detta är bokstavligen en global aktör, med över 5.600 VPN-servers runt om på jorden. Det är också det som gör att det spelar ingen roll vart du än befinner dig, NordVPN har garanterat en server även i detta land. Det gör att du som har extrema krav på snabbhet vilket du har som ska använda iptv-tjänster, kan använda NordVPN. Få andra om ens någon annan fungerar i små länder som Sverige, om du vill kunna live streama IPTV kanaler.

Bästa VPN-tjänst när det kommer till säkerheten!

Anledningen till att man skaffar sig en VPN-tjänst från första början är för att komma åt anonymitet, och när det kommer till säkert het är NordVPN bästa VPN tjänst på det. Med dubbel VPN-tunnel, får du också dubbel kryptering.