Hoppa till innehåll

StreamTajm filmer på nätet

StreamTajm är en mycket välkänd tjänst för den som vill se på gratis filmer och serier på nätet. Dock har denna tjänsten också många copy cats, som man måste se upp för då dem enbart är ute efter att sno åt sig information om  dig. Nedan har vi satt ihop en hel guide om hur Streamtajm fungerar!

Till höger har du en bild på logotypen från streaming tjänsten streamtajm. Nedanför hittar du all information om tjänsten!

streamtajm

Vad är Streamtajm?

Streamtajm är en relativt ny tjänst, men den liknar väldigt mycket äldre tjänster så som SwefilmerDreamfilm och Fmovies. På senare år blev det väldigt populärt att använda sig utav tjänster så som Fmovies för att se gratis på nya filmer på nätet. Men i takt med att lagar på nätet också har hunnit ikapp, så har allt mindre valt att använda sig utav tjänster så som StreamTajm. Tidigare kunde man se på filmer via en tjänst som StreamTjam utan att riskera någonting, men idag är det olagligt att använda sig utav pirat kopierat material.

Streamtajm är inte ensamma om att haft problem med rättsväsendet, och fler lär komma. Det hela är en katt och råtta lek numera, och nya liknande tjänster som PopCorn Time dyker upp hela tiden på nätet. Det man ska vara medveten om innan man använder dessa tjänster är att man riskerar att åka miljon belopp i skadestånd, om man inte ser till att skydda sin identitet med hjälp utav en VPN.

Är det lagligt att använda streamtajm?

StreamTajm är inte heller detta en laglig variant utav streaming på nätet, utan bara några få som Netlfix är detta. Skillnaden är att du som användare av StreamTjam betalar inget för tjänsten, vilket också gör att dem som har hand om tjänsten inte betalar något för rättigheterna att sända filmerna på nätet. Så tyvärr måste man se till att skydda sin identitet när man använder sig utav denna tjänsten för att se på gratis filmer på nätet!

Men du kan alltid skydda dig ifrån att bli påkommen med att använda StreamTajm genom att använda en VPN. Detta är ett skydd som kostar dig några hundra om året, och ser till att ingen kan se att du är den som kollar på filmen på StreamTajm. Så vår rekommendation är att du alltid kör med en VPN om di vill se på gratis filmer, alternativet är att du kan bli tagen och då få böta enorma skadestånd till filmbolagen.

Streamtajm alternativ på nätet?

StreamTajm har väldigt många alternativ till sig, men alla är ungefär lika dåliga enligt oss. Idag har tekniken kommit mycket längre, och de flesta har istället gått över till något som kallas för IPTV. Detta är i praktiken samma sak, men skillnaden är att du inte besöker en hemsida för att se på filmer och TV-kanaler. Det kostar några hundra per år, men å andra sidan får du ca 15.000 tv kanaler från hela världen också.

För dig som gillar sport, filmer och serier så är detta det bästa alternativet. Du kan säga upp alla dina gamla abonnemang på Netflix, C More och Viasat, och bara enbart köra med IPTV tjänsten. Du kommer båda spara pengar, och få mycket mera kanaler och filmer från hela världen.